Hindbærmuffins m. kokos og havregryn

Velbekom!
Hindbærmuffins m. kokos og havregryn
Antal: 10 stk
Ingredienser
- 75 g smør
- 3 æg
- 175 g sukker
- 150 g hvedemel
- 50 g havregryn
- 50 g kokosmel
- 3 tsk. bagepulver
- 2,5 dl mælk
- 200 g frosne hindbær
Sådan gør du
- Smelt smør og lad det køle af.
- Pisk æg, sukker luftigt og tilsæt smørret.
- Bland mel, havregryn, kokosmel, bagepulver og mælk i dejen og rør rundt.
- Fyld 10 muffindforme og fordel de forsne hindbær i hver form. OBS, det er bedst hvis du har stål- eller silikone forme så dejen ikke flyder ud. Brug dog stadig også gerne papirsforme deri, så de ikke klistrer fast (ellers husk at smør dem med smør/olie).
- Bag ved 200 grader normal ovn i 20-25 minutter.
- Lad dine muffins køle af på en rist.
