Bagværk,  Søde sager

Hindbærmuffins m. kokos og havregryn

Her får i en nem opskrift på svampede hindbærmuffins! De er lynhurtige at bikse sammen, og så smager de bare godt! Det er en fordel at bage dem i en stål eller silikone muffinsform, da dejen er meget tynd. Brug dog stadig også papirsforme!
Velbekom!

Hindbærmuffins m. kokos og havregryn

Antal: 10 stk

Ingredienser

  • 75 g smør
  • 3 æg
  • 175 g sukker
  • 150 g hvedemel
  • 50 g havregryn
  • 50 g kokosmel
  • 3 tsk. bagepulver
  • 2,5 dl mælk
  • 200 g frosne hindbær

Sådan gør du

  • Smelt smør og lad det køle af.
  • Pisk æg, sukker luftigt og tilsæt smørret.
  • Bland mel, havregryn, kokosmel, bagepulver og mælk i dejen og rør rundt.
  • Fyld 10 muffindforme og fordel de forsne hindbær i hver form.
    OBS, det er bedst hvis du har stål- eller silikone forme så dejen ikke flyder ud. Brug dog stadig også gerne papirsforme deri, så de ikke klistrer fast (ellers husk at smør dem med smør/olie).
  • Bag ved 200 grader normal ovn i 20-25 minutter.
  • Lad dine muffins køle af på en rist.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering