Havregrød med chiafrø og æg

Havregrød med chiafrø og æg
Antal: 1 portion
Ingredienser
- 75 g havregryn
- ½ spsk. chiafrø
- ½ dl mandelmælk el anden mælk
- ½ dl vand
- 1 æg
Sådan gør du
- Bland mælk, vand, gryn, salt og chiafrø i en gryde og lad det komme op og koge svagt imens du rører
- Tilsæt 1 æg og lad det koge op imens du rører godt
- Nyd grøden varm og pynt med blåbær, granatæble, chokoladesplinter og hakkede nødder eller hvad der lige falder dig ind
Noter
Tip: Har du lavet dobbelt portion af din grød kan du bruge resten til sunde vafler. Brug resten af din havregrød og tilsæt 1 æg, 1/2 dl mælk, 1 most banan og salt og bland det godt, inden du bager dem i et smurt vaffeljern.

