Frokost & aftensmad,  Sunde snacks

Grønne pizzasnegle

Så er der grønne pizzasnegle lavet på en dej med spinat! De er gode til madpakken og som en hurtig eftermiddagssnack i farten. Fyldet består af revet gulerod, tomat, skinke og ost. Prøv dem!

Grønne pizzasnegle

Forb. tid15 min
Tilb. tid40 min
Samlet tid55 min
Antal: 25 stk

Ingredienser

Dejen

  • 150 g frossen spinat
  • 3,5 dl kogende vand
  • 500-550 dl hvedemel
  • 4 spsk. olie
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk. sukker
  • 25 g gær

Fyld

  • 2-3 revne gulerødder
  • 2 tomater i små tern
  • 2 dl tomatpasta eller anden tomatsovs
  • 200 g skinke i strimler
  • 150 g revet mozarella
  • tørret oregano
  • salt og peber

Sådan gør du

Pizzasnegle

  • Kom den frosne spinat i en blender sammen med kogende vand og blend det til en tynd masse
  • Kom det i en skål og lad det køle lidt af
  • Rør nu gæren ud i vandet og tilsæt olie, salt og sukker
  • Tilsæt mel lidt efter lidt, og ælt dejen grundigt sammen
  • Lad dejen hæve i 40 minutter tildækket 
  • Rul dejen ud til en aflang firkant på et melet bord og smør tomatpasta på i et jævnt lag
  • Drys gulerod og tomat over dejen sammen med skinkestrimler og ost
  • Drys med oregano og salt og peber
  • Rul dejen på den aflange side som en roulade og skær den nu i skiver
  • Smid dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 200 grader i 15-17 minutter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *