Frokost & aftensmad

Grønne bøffer med broccoli, ærter og parmesanost

Hvad siger i til grønne bøffer med broccoli, ærter, hvidløg og parmesanost? Nyd dem med en simpel ærtepure og en frisk salat og bum, så har du en nem, sund og ikke mindst grøn aftensmad… Hav en skøn aften!

Grønne bøffer med broccoli, ærter og parmesanost

Antal: 12 stk

Ingredienser

  • 400 g broccoli (ét lille broccolihoved)
  • 100 g grønne ærter (bare fra frost)
  • 1 rødløg, finthakket
  • 3 æg
  • 2 fed hvidløg
  • 100 g revet parmesanost
  • 3 spsk. hvedemel
  • 1 dåse kikærter (drænet vægt 240 g)
  • ½ citron, saften herfra
  • ½ tsk. salt
  • peber
  • evt. tørret chili
  • olie til stegning

Sådan gør du

  • Kom broccoli og ærter i en minihakker og blend det til en fin masse. Kom det i en stor skål.
  • Blend også kikærterne til en cremet masse og kom det i skålen.
  • Bland æg, finthakket rødløg, presset hvidløg, revet parmesanost, citronsaft, hvedemel, chili, salt og peber i skålen, og rør det hele godt sammen. Er dejen for tynd, kom da lidt mere mel i.
  • Brug en ske og form 12 bøffer. Steg dem på panden ved middel varme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *