Vil du følge med? 👇
Græskar-tacos med laks og fetacreme
Madpandekage med græskar
Når græskar er i sæson, så skal den bruges hvor end den kan, og defor får du her en skøn opskrift på græskar-tacos med laks og fetacreme. Retten kan bruges som forret, på tapasbordet eller som frokost.
Selve dejen er super simpel at lave – den er lavet på hokkaidogræskar, løg, æg og mel.
Prøv også: min opskrift på græskar-tacos med med parmaskine <<


Græskar-tacos med parma og fetacreme
Antal: 10 stk
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
Græskar tacos
- ca. 300 g hokkaido græskar, skrællet og finthakket
- 1 løg, finthakket
- 3 dl hvedemel
- 1 æg
- olie til stegning
- salt og peber
Fetacreme
- 100 g puk fetaost
- 50-70 g creme fraiche 18 %
- krydderurter (her persille, koriander, purløg)
- lidt citron
Derudover
- parmaskinke
- dild
- citron
- frisk salat
Sådan gør du
Rösti
- Skræl din græskar og hak den fint. Kom det i en minihakker/foodprocesser sammen med finthakket løg, æg, mel, salt og peber. Blend det hele sammen til en cremet masse.
- Opvarm en pande til middel varme med olie. Tag en god spiseske af din dej og kom på pande. Brug en anden ske til forsigtigt at brede dejen ud, så du får en tynd og rund rösti.
- Bag på begge sider, til de får lysebrune pletter og er gennembagt.
Fetacreme
- Kom alle ingredienser i en minihakker og smag til med citron og krydderurter. Kom evt. mere creme fraiche i, hvis du ønsker at konsistensen er lidt tyndere.
Anretning
- Anret dine små græskar-tacos med frisk salat, parmaskinke, fetacreme, en skive citron og dild på toppen.
Har du lavet opskriften?Tag mig på Instagram med @emmaolsen.dk så jeg kan se din kreation!
