Græskar-tacos med parma og fetacreme

Madpandekage med græskar

Græskar-tacos med parma og fetacreme. Når græskar er i sæson, så skal den bruges hvor end den kan, og defor får du her en skøn opskrift på græskar-tacos med parmaskinke og fetacreme. Retten kan bruges som forret, på tapasbordet eller som frokost.

Selve dejen er super simpel at lave – den er lavet på hokkaidogræskar, løg, æg og mel.

Prøv også: min opskrift på græskar-tacos med laks og fetacreme <<


Lækker forret med græskartacos, laks og fetacreme
Lækker forret med græskartacos, laks og fetacreme

Græskar-tacos med parma og fetacreme

5 fra 1 bedømmelse
Antal: 10 stk

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 30 minutter
Samlet tid 30 minutter

Det skal du bruge

Græskar tacos

  • ca. 300 g hokkaido græskar, skrællet og finthakket
  • 1 løg, finthakket
  • 3 dl hvedemel
  • 1 æg
  • olie til stegning
  • salt og peber

Fetacreme

  • 100 g puk fetaost
  • 50-70 g creme fraiche 18 %
  • krydderurter (her persille, koriander, purløg)
  • lidt citron

Derudover

  • parmaskinke
  • dild
  • citron
  • frisk salat

Sådan gør du

Rösti

  • Skræl din græskar og hak den fint. Kom det i en minihakker/foodprocesser sammen med finthakket løg, æg, mel, salt og peber. Blend det hele sammen til en cremet masse.
  • Opvarm en pande til middel varme med olie. Tag en god spiseske af din dej og kom på pande. Brug en anden ske til forsigtigt at brede dejen ud, så du får en tynd og rund rösti.
  • Bag på begge sider, til de får lysebrune pletter og er gennembagt.

Fetacreme

  • Kom alle ingredienser i en minihakker og smag til med citron og krydderurter. Kom evt. mere creme fraiche i, hvis du ønsker at konsistensen er lidt tyndere.

Anretning

  • Anret dine små græskar-tacos med frisk salat, parmaskinke, fetacreme, en skive citron og dild på toppen.
Kunne du lide opskriften?
5 fra 1 bedømmelse

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Print
Har du lavet opskriften?Tag mig på Instagram med @emmaolsen.dk så jeg kan se din kreation!
Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 251
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments