Græskar-tacos med parma og fetacreme

Græskar-tacos med laks og fetacreme
Antal: 10 stk
Ingredienser
Græskar tacos
- ca. 300 g hokkaido græskar, skrællet og finthakket
- 1 løg, finthakket
- 3 dl hvedemel
- 1 æg
- olie til stegning
- salt og peber
Fetacreme
- 100 g puk fetaost
- 50-70 g creme fraiche 18 %
- krydderurter (her persille, koriander, purløg)
- lidt citron
Derudover
- røget laks i skiver
- dild
- citron
- frisk salat
Sådan gør du
Rösti
- Skræl din græskar og hak den fint. Kom det i en minihakker/foodprocesser sammen med finthakket løg, æg, mel, salt og peber. Blend det hele sammen til en cremet masse.
- Opvarm en pande til middel varme med olie. Tag en god spiseske af din dej og kom på pande. Brug en anden ske til forsigtigt at brede dejen ud, så du får en tynd og rund rösti.
- Bag på begge sider, til de får lysebrune pletter og er gennembagt.
Fetacreme
- Kom alle ingredienser i en minihakker og smag til med citron og krydderurter. Kom evt. mere creme fraiche i, hvis du ønsker at konsistensen er lidt tyndere.
Anretning
- Anret dine små græskar-tacos med frisk salat, laks, fetacreme, en skive citron og dild på toppen.
