Frokost & aftensmad

Græskar-tacos med parma og fetacreme

Sidder du inde med en rest hokkaido græskar, så er mit bud at du bruger den til disse græskar-tacos med parmaskinke. Spis dem til frokost, brug dem til forret eller noget helt tredje. God lørdag til jer alle!

Græskar-tacos med laks og fetacreme

Forb. tid30 min
Samlet tid30 min
Antal: 10 stk

Ingredienser

Græskar tacos

  • ca. 300 g hokkaido græskar, skrællet og finthakket
  • 1 løg, finthakket
  • 3 dl hvedemel
  • 1 æg
  • olie til stegning
  • salt og peber

Fetacreme

  • 100 g puk fetaost
  • 50-70 g creme fraiche 18 %
  • krydderurter (her persille, koriander, purløg)
  • lidt citron

Derudover

  • røget laks i skiver
  • dild
  • citron
  • frisk salat

Sådan gør du

Rösti

  • Skræl din græskar og hak den fint. Kom det i en minihakker/foodprocesser sammen med finthakket løg, æg, mel, salt og peber. Blend det hele sammen til en cremet masse.
  • Opvarm en pande til middel varme med olie. Tag en god spiseske af din dej og kom på pande. Brug en anden ske til forsigtigt at brede dejen ud, så du får en tynd og rund rösti.
  • Bag på begge sider, til de får lysebrune pletter og er gennembagt.

Fetacreme

  • Kom alle ingredienser i en minihakker og smag til med citron og krydderurter. Kom evt. mere creme fraiche i, hvis du ønsker at konsistensen er lidt tyndere.

Anretning

  • Anret dine små græskar-tacos med frisk salat, laks, fetacreme, en skive citron og dild på toppen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering