Frokost & aftensmad,  Ikke-kategoriseret

Fyldte portobellosvampe med spinat, serrano og parmensan

Jeg nyder de sidste feriedage inden skolestart og frokosten har derfor i dag stået på fyldte portobellosvampe med spinat, serrano og parmesanost! En hurtig, sund og enkel ret, som du kan nyde til frokost eller som en del af en aftensmad. God dag til jer!

Fyldte portobellosvampe med spinat, serrano og parmensan

Forb. tid8 min
Tilb. tid12 min
Samlet tid20 min
Antal: 4 stk

Ingredienser

  • 4 portobello svampe
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 60 g serrano eller anden skinke (bacon i tern kan også bruges)
  • 1 stor håndfuld frisk spinat
  • 2 spsk. rasp
  • 2 spsk. friskreven parmesan
  • olivenolie
  • salt og peber
  • frisk persille
  • 1 citron
  • evt. tomater

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 220 grader.
  • Vask svampene og skær stokken ud og gem dem.
  • Hak løg, hvidløg og stokken fra svampene fint og svits det på en pande i olie i et par minutter.
  • Tilsæt frisk spinat og finthakket serranoskinke og lad det svitse med i yderligere to minutter. Smag til med salt og peber.
  • Vend til sidst rasp og friskreven parmesan i.
  • Læg svampene på en bageplade med bagepapir og fyld dem med fyldet. Afslut med at rive lidt parmesanost over og bag dem i ovnen i 12-15 minutter.
  • Anret med frisk persille, citron, spinat og tomat.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering