Fyldte portobellosvampe med spinat, serrano og parmensan

Fyldte portobellosvampe med spinat, serrano og parmensan
Antal: 4 stk
Ingredienser
- 4 portobello svampe
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 60 g serrano eller anden skinke (bacon i tern kan også bruges)
- 1 stor håndfuld frisk spinat
- 2 spsk. rasp
- 2 spsk. friskreven parmesan
- olivenolie
- salt og peber
- frisk persille
- 1 citron
- evt. tomater
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 220 grader.
- Vask svampene og skær stokken ud og gem dem.
- Hak løg, hvidløg og stokken fra svampene fint og svits det på en pande i olie i et par minutter.
- Tilsæt frisk spinat og finthakket serranoskinke og lad det svitse med i yderligere to minutter. Smag til med salt og peber.
- Vend til sidst rasp og friskreven parmesan i.
- Læg svampene på en bageplade med bagepapir og fyld dem med fyldet. Afslut med at rive lidt parmesanost over og bag dem i ovnen i 12-15 minutter.
- Anret med frisk persille, citron, spinat og tomat.
