Friteret rødspætte med persille, løg og hvidløg

Friteret rødspætte med persille, løg og hvidløg
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 200 g rødspættefillet el. anden fisk
- 150 g mel
- 2 æg
- 1 løg
- 2 hvidløg
- 3 spsk. frisk persille
- 2 dl danskvand
- 1 tsk. bagepulver
- salr og peber
- olie til at stege i
Sådan gør du
- Bland mel, bagepulver og æg i en skål og rør det godt sammen i mens du tilsætter danskvand lidt af gangen.
- Kog rødspætten i 10-15 minutter og pil den derefter fra hinanden i små stykker.
- Hak persille, løg og hvidløg.
- Bland alle ingredienser sammen og opvarm en pande til høj varme. Husk at brug godt med olie, ellers får de ikke den friturestegte effekt!
- Steg til de er gyldne, og vend dem så om på den anden siden og steg færdig.