Bagværk,  Frokost & aftensmad,  Søde sager

Farfars 87 års fødselsdag

Min kære farfar fylder 87 år, og i dag har vi fejret ham her i lejligheden i Århus. Menuen har stået på byg-selv vafler med en masse salat, laks og pulled chicken. I saltboden havde jeg ristede kikærter, syltede rødløg, edemame bønner, ærtepure, avocado, laks, salt, majs, gulrødder og forårsløg. Spinat vaflerne og ærtepurén kan du finde opskriften på HER. Kyllingen marinerede jeg aftenen forinden i en simpel BBQ marinade fra Louises madblog (se her). Dagen efter bagte jeg kyllingen i ovnen ved lav varme i omkring 3 timer, så jeg let kunne trække kyllingen fra hinanden med to gafler. Til desserten kastede jeg mig ud i denne fætter af en talkage, og den blev jo faktisk vældig fin! Den er lavet af en simpel chokoladekage med en opskrift fra Arla (se her), og pyntet med chokolade creme, toffifee, kitkat og jordbær. Alt i alt, en skøn dag med god mad og godt selskab. Det var alt herfra, hav en god dag!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.