Enchiladas med spicy spinatsauce og feta

Enchiladas med spicy spinatsauce og feta
Antal: 4 personer
Ingredienser
Fyld
- 2 fed hvidløg
- 1 squash
- 4 gulerødder
- 3 tomater
- 500 g hakket oksekød eller kylling
- Mexi spice mix eller egne krydderier
Spinatsauce
- 3 spsk. Jalapeños
- 1 løg
- 1 stor tomat
- 200 g frisk spinat
- 150 g fetaost, smuldret
- salt og peber
Sådan gør du
- Hak eller pres hvidløg fint og smid det i en opvarmet gryde med olie.
- Tilføj squash og gulerod i strimler samt tomat, og steg til det er mørt.
- Tilsæt køddet og krydr med en spice mix efter eget valg eller egne krydderier. Stil kødet til side og lav nu spinatsaucen.
Spinatsauce
- Hak jalapeños, løg og tomater og smid det i en varm pande med lidt olie og steg til løgene er bløde.
- Tilsæt spinat og lad den falde sammen.
- Hæld hele blandingen i en skål og brug en stavblender eller en normal blender til at lave en jævn sauce. Tilsæt evt. vand al efter den ønskede konsistens. Smag til med salt og peber.
- Kom kødfyldet i dine tortillas og kom dem i et fad. Hæld saucen over og smuldre med feta på toppen.
- Bag i ovnen i ca. 10 minutter, til osten begynder at tage farve.
