Frokost & aftensmad

Enchiladas med spicy spinatsauce og feta

I aften står den på lækre spicy enchiladas med kylling- og squashfyld, spinatsauce og feta på toppen! Her får du en masse lækre grøntsager gemt væk i kyllingefyldet og spinatsaucen – lidt smart!;) Inspiration til opskriften er fundet her. Velbekom!

Enchiladas med spicy spinatsauce og feta

Forb. tid20 min
Tilb. tid10 min
Samlet tid30 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

Fyld

  • 2 fed hvidløg
  • 1 squash
  • 4 gulerødder
  • 3 tomater
  • 500 g hakket oksekød eller kylling
  • Mexi spice mix eller egne krydderier

Spinatsauce

  • 3 spsk. Jalapeños
  • 1 løg
  • 1 stor tomat
  • 200 g frisk spinat
  • 150 g fetaost, smuldret
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Hak eller pres hvidløg fint og smid det i en opvarmet gryde med olie. 
  • Tilføj squash og gulerod i strimler samt tomat, og steg til det er mørt.
  • Tilsæt køddet og krydr med en spice mix efter eget valg eller egne krydderier. Stil kødet til side og lav nu spinatsaucen. 

Spinatsauce

  • Hak jalapeños, løg og tomater og smid det i en varm pande med lidt olie og steg til løgene er bløde.
  • Tilsæt spinat og lad den falde sammen.
  • Hæld hele blandingen i en skål og brug en stavblender eller en normal blender til at lave en jævn sauce. Tilsæt evt. vand al efter den ønskede konsistens. Smag til med salt og peber.
  • Kom kødfyldet i dine tortillas og kom dem i et fad. Hæld saucen over og smuldre med feta på toppen.
  • Bag i ovnen i ca. 10 minutter, til osten begynder at tage farve. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *