Efterårspasta med kylling, bacon, svampe, soltørret tomat og gorgonzola
Efterårspasta med kylling, bacon, svampe, soltørret tomat og gorgonzola
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 300 g pasta
- 200 g bacon i tern
- 450 g kylling, i mundrette stykker
- 2 løg, grofthakket
- 3 fed hvidløg, finthakket
- 15 stk. soltørret tomat, skåret i mindre stykker
- 200 g champignon eller blandede svampe, grofthakket
- 75 g frisk spinat
- 80 g gorgonzola, skåret i små tern
- 50 g hasselnødder, hakket
- 1 bundt frisk persille
- olie til stegning
- salt og peber
Sådan gør du
- Kog pasta efter anvisning på pakken og lad den dryppe af.
- Find en gryde og rist baconen deri og læg det til side.
- Kom nu godt med olie ved, og steg kyllingen og læg også den til side.
- Kom igen lidt olie ved og svits nu løg, hvidløg og champignon i 3-5 minutter.
- Tilsæt soltørret tomat, spinat, pasta, gorgonzola, bacon og kylling og lad det blive varmet godt igennem og lad retten få en dejlig cremet konsistens.
- Hæld halvdelen af de hakkede hasselnødder og halvdelen af den friske persille i gryden og bland rundt. Gem resten til servering. Smag til med salt og peber.