Søde sager

Cornflakestoppe

Cornflakestoppe

Forb. tid10 min
Køleskabstid20 min
Antal: 15 stk.

Ingredienser

  • 1 plade EASIS mørk chokolade (85 g)
  • 1 plade EASIS hvid chokolade med lakridssmag (85 g)
  • evt. revet citronskal
  • cornflakes

Sådan gør du

  • Smelt de to slags chokolader i hver deres gryder.
  • Mas cornflakes groft og hæld det i gryderne til chokoladen akkurat dækker cornflakesene. Juster på mængde af cornflakes al efter hvor "chokoladekompakte" du ønsker dem.
  • Fordel de to masser i muffinsforme og sæt dem på køl i 20 minutter eller til chokoladen har sat sig. Pynt evt. med sukkerkugler og reven appelsinskal.
  • Opbevar dem i en lufttæt beholder i køleskabet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering