Cornflakestoppe
Det tager ikke mere end 10 minutter at bikse en omgang cornflakestoppe sammen. Det består ikke af andet end chokolade og cornflakes, og så smager de altså bare helt fabelagtig! Den ene halvdel er lavet med mørk chokolade fra EASIS tilsat lidt reven appelsinskal for at give dem ekstra smag. Den anden halvdel er lavet med EASIS hvid chokolade med lakridssmag, min absolut favorit! Opbevar dem i køleren, og nap en når den søde tand trænger sig på. God dag til jer!
Cornflakestoppe
Antal: 15 stk.
Ingredienser
- 1 plade EASIS mørk chokolade (85 g)
- 1 plade EASIS hvid chokolade med lakridssmag (85 g)
- evt. revet citronskal
- cornflakes
Sådan gør du
- Smelt de to slags chokolader i hver deres gryder.
- Mas cornflakes groft og hæld det i gryderne til chokoladen akkurat dækker cornflakesene. Juster på mængde af cornflakes al efter hvor "chokoladekompakte" du ønsker dem.
- Fordel de to masser i muffinsforme og sæt dem på køl i 20 minutter eller til chokoladen har sat sig. Pynt evt. med sukkerkugler og reven appelsinskal.
- Opbevar dem i en lufttæt beholder i køleskabet.