Morgenmad

Chiagrød med hindbær og hjemmelavet granola

Pep din morgenmad op med denne chiagrød! Den består af chiagrød blendet med hindbær og skyr, hjemmelavet granola, ren skyr, friske bær og finthakket nektarin. Selve chiagrøden skal du lave aftenen forinden, så den er klar til næste morgen. Den består blot af chiafrø og mælk, super nemt! Jeg brugte havremælk, da det giver en dejlig sød smag, men normal mælk kan også nemt bruges. Den ene halvdel af min chiagrød blendede jeg sammen med frosne hindbær og skyr, og den anden halvdel kom jeg blot i glasset som det er. Find opskriften på min hjemmelavede granola HER, som er super lækker at have i også. Velbekom!

Chiagrød med hindbær og hjemmelavet granola

Ingredienser

  • 6 spsk. chiafrø
  • 3 dl havremælk (el. mandelmælk eller normal mælk)
  • 100 g frosne hindbær
  • 2 dl skyr neutral
  • 1 spsk. honning
  • hjemmelavet müsli (se link øverst)
  • 1 nektarin
  • friske bær

Sådan gør du

  • Start med at blande havremælk og chiafrø og sæt det i køleskabet natten over
  • Efter natten (eller 4 timer i køleskab), tager du halvdelen af din chiagrød og blender sammen med de frosne hindbær og en spsk. honning til cremet konsistens. Tilsæt 1 dl. skyr og bland sammen med en ske.
  • Nu skal du bygge dit chiagrødstårn! Find to glas frem og kom müsli i bunden, efterfulgt af din hindbærgrød. Kom nu finthakket nektarin i og derefter den rene chiagrød. Lav et lag af müsli igen og top med skyr og friske bær.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *