Bygotto Bowl

Bygotto Bowl
Ingredienser
Bygotto
- 15 g smør
- 1 fed hvidløg
- 1 løg
- 125 g perlebyg
- 50 g champignon
- ½ citron
- 2 dl grøntsagsbullion
- 125 g ricotta ost
- frisk persille
- salt og peber
Bagte grøntsager
- 200 g cherrytomater
- 3 gulerødder
- ½ dåse kikærter
- 4 spsk. balsamicoeddike
- 3 spsk. olivenolie
- salt og peber
- tørret chilli
Ærtepure
- 2 dl ærter
- 2 spsk. creme fraiche
- 1 fed hvidløg
- salt og peber
Toppings
- 2 dl edemamebønner
- frisk persille
- hasselnødder
- frisk citron
Sådan gør du
Bygotto
- Varm smør i en gryde uden det bruner.
- Tilsæt finthakket løg og hvidløg og lad det stege i 1 minut.
- Tilsæt perlebyg og steg i 2 minutter, til de er blanke.
- Tilsæt grøntsagsboullion, og kog under låg i 20 minutter. Rør jævnligt. Efter 10 minutter (af de 20), tilsæt champignon, salt, peber og saften fra citronen og kog videre under låg.
- Efter de 20 minutter, vend ricotta ost deri. Varm retten igennem ved svag varme under låg i 5 minutter og tilsæt finthakket persille lige inden servering.
Bagte grøntsager
- Tænd ovnen på 225 grader.
- Skær tomaterne i halve, skær gulerødderne i skiver og kom dem på en bageplade med bagepapir sammen med en halv dåse kikærter.
- Bland olie og balsamicoeddike og pensel grøntsagerne.
- Drys med salt, peber og tørrest chilli.
- Bag i ovnen i 20 minutter.
Ærtepure
- Kom ærte, hvidløg, creme fraiche, salt og peber i en minihakker og blend til det har den rette kosistens.
Anretning
- Kom din bygotto, bagte grøntsager og edemamebønner i to skåle. Top med frisk persille, citron og hasselnødder.
