Buddha Bowl med veggiedeller og ristet blomkål

Buddha Bowl med veggiedeller og ristet blomkål
Antal: 2 personer
Ingredienser
Ristet blomkål med paprika og hvidløg
- 1 blomkålshoved (ca. 500 g)
- 3 spsk. neutral olie
- 1 spsk. paprika
- 1 spsk. grov hvidløgskorn eller hvidløgspulver
- 1 tsk. salt
- 1 knsp. peber
Veggiedeller med kikærter og quinoa
- 1 dåse kikærter
- 2 æg
- 1 håndfuld persille
- 50 g rasp
- 50 g hvid quinoa (kog efter anvisning på pakken)
- ½ tsk. knust chili eller chilipulver
- 100 g havregryn
- neutral olie til pensling
- 100 g sesamfrø
- 1 tsk. salt
- knsp. peber
Ekstra tilbehør
- 50 g hvid quinoa (kogt efter anvisning på pakken)
- 100 g edamamebønner
- 1 avocado
Sådan gør du
Ristet blomkål med paprika og hvidløg
- Skær blomkålen i små buketter og kom dem i en pose med neutral olie
- Tilsæt krydderierne og bland det godt rundt
- Fordel blomkålen på en bageplade med bagepapir og bag blomkålen ovnen i 25 minutter ved 200 grader
Veggiedeller med kikærter og quinoa
- Dræn vandet fra kikærterne og kom dem i en skål sammen med æg, persille, quinoa, havregryn, rasp, krydderier og salt og peber
- Brug en stavblender eller en minihakker og få massen rørt godt sammen (den skal være lidt klistret)
- Form dellerne som små flade boller og læg dem på en bageplade med bagepapir
- Pensel dem med neutral olie på begge sider og drys sesamfrø på
- Bag veggiedeller i ovnen i 20 minutter ved 200 grader
Ekstra tilbehør
- Skær avocadoen ud i skiver og drys med knust chili og sesamfrø og tilsæt til bowlen sammen med quinoa og edamamebønner
Noter
Find to skåle og tilsæt alle elementer!
