Frokost & aftensmad,  Snacks

Bruschetta med artiskokcreme og laks

Bruschetta med hjemmelavet artiskokcreme og varmrøget laks! En simpel og drønlækker forret, som du kan bikse sammen på bare 10 minutter. Alt du skal er at blende et glas grillede artiskokker med frisk parmesan, hvidløg og basilikum. Anret på ristet brød med laks og tomat, og voilá, så er der altså bare serveret!

Bruschetta med artiskokcreme og laks

Forb. tid15 min
Samlet tid15 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

Artiskokcreme

  • 110 g grillede artiskokker fra glas (drænet vægt)
  • 40 g frisk parmesan
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 1 håndfuld basilikum
  • salt og peber
  • evt. lidt olivenolie

Derudover

  • 125 g varmrøget laks
  • cherrytomater
  • frisk basilikum
  • brød i skiver

Sådan gør du

Artiskokcreme

  • Kom alle ingredienser i en minihakker og blend til du får en cremet konsistens. Tilsæt evt. lidt olivenolie eller olie fra glasset med artiskokker, al efter hvor cremet du ønsker den. Smag til med salt og peber.

Anretning

  • Skær dit brød ud i skiver om kom de i ovnen eller på en brødrister til det er dejlig sprødt.
  • Fordel artiskokcreme på brødene efterfulgt at laks og et par skiver tomat. Top med frisk basilikum og drys med salt og peber.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering