Bruschetta med artiskokcreme og laks

Bruschetta med artiskokcreme og laks
Antal: 4 personer
Ingredienser
Artiskokcreme
- 110 g grillede artiskokker fra glas (drænet vægt)
- 40 g frisk parmesan
- 1 fed hvidløg, presset
- 1 håndfuld basilikum
- salt og peber
- evt. lidt olivenolie
Derudover
- 125 g varmrøget laks
- cherrytomater
- frisk basilikum
- brød i skiver
Sådan gør du
Artiskokcreme
- Kom alle ingredienser i en minihakker og blend til du får en cremet konsistens. Tilsæt evt. lidt olivenolie eller olie fra glasset med artiskokker, al efter hvor cremet du ønsker den. Smag til med salt og peber.
Anretning
- Skær dit brød ud i skiver om kom de i ovnen eller på en brødrister til det er dejlig sprødt.
- Fordel artiskokcreme på brødene efterfulgt at laks og et par skiver tomat. Top med frisk basilikum og drys med salt og peber.
