Blomkålspizza med serranoskinke og mozzarella

Blomkålspizza med serranoskinke og mozzarella
Antal: 1 pizza
Ingredienser
Bund
- 1 blomkål, fintrevet
- 3 æg
- 75 g revet ost, fx. mozzarella
- diverse krydderier (eks. oregano)
- evt. lidt hvedemel, hvis dejen er for klistret
- salt og peber
Toppings
- tomatsovs
- rødløg
- frisk mozzarella
- 1 pakke serranoskinke
- frisk ruccola
- cherrytomater
Sådan gør du
Pizzabund
- Riv blomkål fint enten i hånden eller brug en minihakker/foodprocessor og kom det i en skål. Klæk 3 æg ud i skålen og tilsæt revet mozzarella, salt, peber og eventuelt andre krydderier. Bland det hele godt rundt.
- Rul dejen ud på et stykke bagepapir og bag bunden i ovnen ved 200 grader varm luft i 20-25 minutter inden du kommer fyld på.
Toppings
- Smør nu tomatsovs på bunden og kom serranoskinke på. Skær løg i tynde skiver og smid også dem på pizzaen sammen med halve tomater og mozzarella.
- Bag i ovnen igen i 15 minutter til osten er gylden.
- Nyd din pizza med frisk ruccola og evt. en klat grøn pesto ovenpå.
