Blåbærkager med skyr, banan og chiafrø

Velbekom!
Blåbærkager med skyr, banan og chiafrø
Antal: 14 stk
Ingredienser
Dejl
- 3 æg
- 2 spsk. sirup
- 400 g modne bananer, uden skræl
- 2 dl skyr, natural
- 2 dl mel
- 2 spsk. ciafrø
- 50 g mørk chokolade
- 1 tsk. bagepulver
- 2 dl frosne blåbær
- et knivspids salt
Topping
- mørk chokolade til topping
- skyr til topping
- friske blåbør
Sådan gør du
- Pisk æg og sirup til en luftig æggesnaps i en skål.
- Mos bananer med en gaffel og rør det sammen med skyr i en anden skål.
- Bland mel, bagepulver, chiafrø og finthakket chokolade sammen i en tredje skål og vend det i skålen med bananmosen.
- Vend forsigtigt æggemassen i og rør rundt til der ikke er meget synligt mel.
- Smør dine små tærteformer, eller kom muffinsforme i en stål-eller silikoneform og hæld dejen i.
- Fordel de frosne blåbær ud i dem alle.
- Bag i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter.
- Lad dem køle af, og server med skyr, chokolade og friske blåblær.

One Comment
Sofie
Hej Emma
Jeg glæder mig til at afprøve denne opskrift! Jeg vil lave den i papir muffinforme; og vil spørge dig om de skal smøres indvendigt før dejen kommes i?