Bagværk,  Morgenmad,  Sunde snacks

Bananvafler med honningristede valnødder

Udskriv
5 fra 1 stemme

Bananvafler med honningristede valnødder

Forb. tid5 min
Tilb. tid20 min
Samlet tid25 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

Bananvafler

  • 3 bananer
  • 3 æg
  • 1-2 dl mælk (al efter om du laver det i et normalt eller belgisk vaffeljern)
  • 100 g havregryn
  • 100 g hvedemel
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • 1 tsk. bagepulver
  • en knivspids salt
  • evt. lidt stødt kardemomme hvis du er til det!

Honningristede valnødder

  • 50 g valnødder
  • 2 spsk. honning
  • knivspids salt

Til servering

  • banan i skiver og chokoladesauce
  • friske bær

Sådan gør du

Bananvafler

  • Kom alle ingredienser i en blender og blend til en lind masse. Har du ikke en blender, så mos da bananerne og rør de andre ingredienser i.
    OBS: laver du dine vafler i et belgisk vaffeljern, er det nok bare med 1 dl mælk. Her er det godt, at dejen er meget tyk!
  • Varm et vaffeljern op med lidt smør eller anden fedtstof, (eller brug en pande og lav bananpandekager) og bag dine vafler.

Honningristede valnødder

  • Varm en pande op med honning og kom valnødderne på. Tilføj en knivspids salt og rist valnødderne til de er gyldne.

Servering

  • Nyd dine vafler lune og top dem med banan, valnødder og chokoladesauce.

Noter

OBS: gem resterne og smid dine vafler i risteren i morgen, så er de dejlig sprøde og lækre at spise igen!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering