Ikke-kategoriseret

Bananpandekager med kardemomme

Jeg er helt tosset med kardemomme, så derfor lavede jeg her til formiddag en klassisk omgang bananpandekager – med et lille kardemommetvist. Jeg toppede dem med en blanding af skyr, blåbær og honning. De faldt i god jord herhjemme og også hos naboen, som dog er min søster.. tør hun sige andet?;) Er du ikke den store fan af kardemomme, så smager de også skønt uden. Prøv eventuelt at tilsætte lidt kanel, stødt ingefær eller kakaopulver i stedet. Det var alt herfra, god dag til jer!

Bananpandekager med kardemomme

Samlet tid15 min
Antal: 10 stk

Ingredienser

 • 2 bananer
 • 3 æg
 • 2 spsk. chaifrø
 • 1 dl hvedemel
 • 1 dl mælk
 • 1 dl havregryn
 • 1 tsk. bagepulver
 • 1 tsk. kardemomme
 • lidt salt

Topping

 • 1 dl skyr
 • dl blåbær (jeg brugte frosne)
 • 2 tsk. honning eller sirup

Sådan gør du

 • Kom alle ingredienser til dejen i en blender og blend til en samlet masse.
 • Bag 10 pandekager i lidt olie på en pande ved middel varme.
 • Bland blåbær, skyr og honning og nyd det ovenpå dine pandekager.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering