Ikke-kategoriseret

Bananpandekager med kardemomme

Jeg er helt tosset med kardemomme, så derfor lavede jeg her til formiddag en klassisk omgang bananpandekager – med et lille kardemommetvist. Jeg toppede dem med en blanding af skyr, blåbær og honning. De faldt i god jord herhjemme og også hos naboen, som dog er min søster.. tør hun sige andet?;) Er du ikke den store fan af kardemomme, så smager de også skønt uden. Prøv eventuelt at tilsætte lidt kanel, stødt ingefær eller kakaopulver i stedet. Det var alt herfra, god dag til jer!

Bananpandekager med kardemomme

Forb. tid10 min
Tilb. tid20 min
Samlet tid30 min
Antal: 15 stk (tynde)

Ingredienser

 • 3 bananer
 • 4 æg
 • 2 spsk. chaifrø (kan undlades)
 • 1 dl hvedemel
 • 1 dl mælk
 • 1 dl havregryn
 • 1 tsk. bagepulver
 • 1 tsk. kardemomme
 • lidt salt

Topping

 • 1 dl skyr
 • dl blåbær (jeg brugte frosne)
 • 2 tsk. honning eller sirup

Sådan gør du

 • Kom alle ingredienser til dejen i en blender og blend til en samlet masse.
 • Bag pandekagerne i lidt olie eller smør på en pande ved middel varme. På billedet har jeg brugt forme for at få dem så tykke. Har du ikke lige det ved hånden, kan du ca. bage 15 pandekager.
 • Bland blåbær, skyr og honning og nyd det ovenpå dine pandekager.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering