Frokost & aftensmad

Bagte blomkål med peanutbutter, ingefær og koriander

Reklame Green Choice
Peanutbutter kan bruges til mange ting – ikke kun til de søde sager! Jeg har i dag lavet denne blomkålssnack. Det er blomkål marineret i en peanutbutter sauce bestående af peanubutter, hvidløg, ingefær, chili og frisk koriander. Brug dem som en lille hapser til forret, eller smid dem i en salat bowl. Jeg lavede lidt ekstra sovs, og derfor marinerede jeg også et par gulerødder – det var også en succes!
Velbekom!

Bagte blomkål med peanutbutter, ingefær og koriander

Ingredienser

  • 1 blomkål
  • 1 dl Green Choice peanutbutter
  • ½ dl vand
  • saft af én lime
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. tørret/knust chilli
  • 1,5 spsk. friskrevet ingefær
  • 1 håndfuld frisk koriander
  • lidt peanuts

Sådan gør du

  • Pluk blomkålen i små buketter og kom dem i en skål.
  • Kom alle ingredienser, undtagen peanuts i en minihakker og blend til en cremet konsistens.
  • Hæld over blomkålen og vend i. Bag i ovnen ved 225 grader i 30 minutter, til de er gyldne.
  • Drys frisk koriander og hakkede peanuts over.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering